We zijn nu alweer een paar weken terug uit Frankrijk. Het was weer een heerlijke vakantie en mijn hoofd zit ook weer vol met ideeën van al die inspiratie die ik heb opgedaan. Grote 1:1 ideeën maar ook op schaal, 1:12 in dit geval.

Een van mijn kinderwensen was dat ik ooit in een veld met klaprozen kon gaan zitten. Die wens was ontstaan tijdens het maken van een legpuzzel. Een foto met daarop een Frans huisje in een veld vol rode klaprozen… prachtig. Die wens is vervuld en thuisgekomen kwam ik ook in mijn achtertuintje een aantal klaprozen tegen.

Geen veld vol (dan had ik niet naar Frankrijk gehoeven hè?) maar enkele bosjes zo langs de schutting. Nu een aantal weken later bloeien ze nog steeds.

Omdat ook het maken van miniatuurbloemetjes een grote liefhebberij van mij is (hier mijn miniaturen-weblog) kon het niet anders dan dat ik klaproosjes wilde maken natuurlijk. Dit zijn ze geworden, 1:12 Zo’n 7 cm hoog.

5 Comments

 1. Posted 3 juli 11 at 14:39 | Permalink

  Oh mens, ik dacht de 2e foto zijn die in je tuin, een paar weken later maar het zijn mini’s. Wow prachtig zijn ze! Ik zou bijna … 😛

 2. Hanny
  Posted 3 juli 11 at 15:00 | Permalink

  Eh.. de tweede foto zijn ook de klaprozen in mijn tuin haha… en de derde foto een paar weken later 😛 Maar ik kan me voorstellen dat je in de war was hoor (F) 😉
  En jij weer bijna… ???? Jaja LOL…..

 3. Posted 3 juli 11 at 15:18 | Permalink

  Ja wat nou 😉 Die laatste foto … is de mini toch? Word ik nu gek?

 4. Hanny
  Posted 3 juli 11 at 15:25 | Permalink

  Nee hoor, jij wordt niet gek. De laatste foto is mini.
  Maar er staan 3 foto’s hè? En jij had het over de 2e…Flauw… ik weet het. Maar soms ben ik erg melig. Maar ik heb door dat melige gedoe je niet eens bedankt voor je compliment (H)
  Bedankt! 😀

 5. Posted 3 juli 11 at 15:31 | Permalink

  😀 MUTS! 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*