2 Mixed-media spreads Art-journal

Goh, wat ziet die titel er eigenwijs uit. maar zo schijnt dat wel te heten. Ik noem het gewoon kwakken en plakken, maar goed, dat snappen de meesten niet.

Het hobbykamertje is eindelijk opgeruimd en ik kan weer wat doen zonder dat de hele handel omvalt tijdens het keren van mijn lijf en leden.  Dus ben ik aan het werk gegaan met een nieuwe opdracht. Voor een theatervoorstelling maak ik 2 poppen, een waternimf stokpop en een breedbekkikker a la Muppet. Daar laat ik binnenkort wel wat kiekjes van zien.

En natuurlijk de 2 spreads in mijn art-journal “Fun”. Moet er weer even een beetje inkomen…

04oehoe800

05olifant800

1 Comment

  1. Posted 14 augustus 11 at 20:59 | Permalink

    Mooi Hanny, nog even en je bent er weer helemaal met je journals.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*