Kerstkraam

Vandaag bezig geweest met het inelkaar zetten van een workshopje van Sylvia (Lutjeboudel), de marktkraam. Erg leuk om te doen. Ik heb ‘m oud en versleten gemaakt. Tenminste… een poging gedaan. Op deze manier wil ik een kerstkraam maken. Een versleten, vergeten kerst dus. Zoiets… Het begin is er.

4 Comments

 1. Margriet
  Posted 11 december 11 at 19:50 | Permalink

  Geweldig!!! Een versleten, vergeten Kerst vind ik wel wat Scroogerig klinken, maar ach…mooi is het wel 😉

 2. Margriet
  Posted 11 december 11 at 19:50 | Permalink

  grmbl..vergeet ik dat vinkje weer te zetten :-S

 3. Hanny
  Posted 11 december 11 at 20:04 | Permalink

  Goh, dit had bij mijn mini’s moeten staan 😉 Maar dit is ook prima. Dan nog maar een keertje posten…

  Scroogerig… hmm…

 4. Margriet
  Posted 11 december 11 at 20:24 | Permalink

  Oh…verkeerd blog??? 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*