Kringlopen

Vanochtend weer met mijn vriendin naar Kollumerzwaag geweest, eventjes "kringlopen" bij "Het Lichtpunt". We waren al heel lang niet geweest en mijn score was optimaal vandaag. Voor ontzettend weinig geld, (15 euro) een auto vol spulletjes. :-) Ben de kringloop uit gevlucht. Teveel leuks en de rem ging er al af. Dus dan is het verstandig en beter voor de knip om richting uitgang te lopen. Naast allerlei leuks voor kleinkind Jarno (loopautootje, schommelgeval, speeltjes), een mooie grote kalender om een journal van te maken ook nog dit: kringlopen Een schat aan prulletjes voor de mini en andere hobby's. Gebreide kleedjes, benen knoopjes, typmachientje voor drs. Cee, een leuk minihoedje, een sarcofaag (1:12) en nog veel meer.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=2057
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

5 gedachten over “Kringlopen”

  1. Wat een score zeg! Heerlijk hè zo schonsen. Hier is het natuurlijk aan de orde van de dag, vooral zomers. Loppisar aflopen is de 2e natuur van een Zweed. Straks als ik in Nederland ben ga ik ook weer met vriendin Dorine naar de kringloop in Hilversum en Bussum. Niet te geloven wat je daar allemaal voor moois ook vindt. :-P

  2. ik vind eigenlijk nooit meer wat leuks bij de kringloop hier..ik verdenk Hanny er van dat ze altijd voor mij er heen gaat :-O
    Gezellig J-tje…zo samen groen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: