Kadootjes

Vorige week was ik jarig en gisteren kwam de laatste visite. Mijn vriendinnen Margriet en Ineke. De plannen die we hadden, kringlopen en een quiltwinkeltje bezoeken, gingen niet door en zijn we gaan knutselen met toilet-rolletjes ;-) Ik had al eens een leuk boekje gemaakt van deze rolletjes en Margriet en Ineke hebben er gisteren ook eentje gemaakt. Van deze boekjes heb ik geen foto's. Wel van de mijne uiteraard. DSC04183 DSC04185 En nog een paar foto's van alle verjaardagskadootjes die ik heb gekregen: DSC04175Van Margriet kreeg ik het flesje met dat mooie zelfgemaakte etiket en een bos bloemen. Van Ineke allerlei leuke papiertjes en tags en een potje heerlijke kruidenmix om kruidenboter mee te maken of voor op bijv. aardappeltjes of pasta. Van familie, vrienden en buren kreeg ik een tekstschilderij, de Flow, Flowkalender en een boekenbon en van alle kleinkinderen een stapel knutsels en tekeningen. Dankjewel allemaal! DSC04177DSC04178DSC04179
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=2065
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: