Kadootjes

Vorige week was ik jarig en gisteren kwam de laatste visite. Mijn vriendinnen Margriet en Ineke.

De plannen die we hadden, kringlopen en een quiltwinkeltje bezoeken, gingen niet door en zijn we gaan knutselen met toilet-rolletjes 😉 Ik had al eens een leuk boekje gemaakt van deze rolletjes en Margriet en Ineke hebben er gisteren ook eentje gemaakt. Van deze boekjes heb ik geen foto’s. Wel van de mijne uiteraard.

DSC04183 DSC04185

En nog een paar foto’s van alle verjaardagskadootjes die ik heb gekregen:

DSC04175Van Margriet kreeg ik het flesje met dat mooie zelfgemaakte etiket en een bos bloemen. Van Ineke allerlei leuke papiertjes en tags en een potje heerlijke kruidenmix om kruidenboter mee te maken of voor op bijv. aardappeltjes of pasta.

Van familie, vrienden en buren kreeg ik een tekstschilderij, de Flow, Flowkalender en een boekenbon en van alle kleinkinderen een stapel knutsels en tekeningen. Dankjewel allemaal!

DSC04177DSC04178DSC04179

2 Comments

  1. Posted 15 november 13 at 12:33 | Permalink

    De bloemen kreeg je van mijn moeder Hanny 🙂

  2. Hanny
    Posted 15 november 13 at 12:43 | Permalink

    Ah, wat lief van je moeder! Had ik niet meegekregen dus! Ik zal haar donderdag bedanken 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*