Heppum!

De eerste van de twee journals is in mijn bezit! Die van Selexyz is ietsjes eerder gekomen dan verwacht. Had de hoop al opgegeven en het journal ook nog een keertje bij Bol.com besteld. Heb ik er straks 2... Ik ben er erg blij mee en heb de eerste handeling al volbracht:   Het journal ziet er nieuw uit, ruikt nieuw en... nou ja... is gewoon te nieuw, te netjes. Je kunt er niet gemakkelijk in bladeren en daarom ben ik er meteen maar op gaan staan. Huppakee.. knak... Best wel een beetje eng, want wie gaat er nu op een nieuw boek staan? Het volgende wat ik ga doen is mijn naam in dit journal vereeuwigen...  
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=235
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: