MU – januari 2009

Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging. In december niet erg veel animo geweest. Begrijpelijk en ook niet echt nodig hoor. Vind het eventueel in mijn uppie ook heel leuk om te doen. Ik bedenk eigenlijk nooit een thema van tevoren. Nu heb ik ook nog niks. Zo tijdens het typen van een stukje komt er vanzelf iets boven drijven. Zoals nu bijvoorbeeld het woord “uppie”. Nu is dat geen geschikt woord (heb inmiddels even gegoogled), maar “alleen” vind ik een redelijk alternatief. Past ook wel bij januari. Het is een ietwat alleenstaande maand. Het begin van het jaar met niks ervoor. En februari is ook maar zo’n flutmaandje. Ja, “alleen” is wel een goed thema voor januari.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*