Wreck – Write your name

23 December 2008 viel het journal op mijn deurmat. Na “Crack the spine” de “Write your name” pagina ingevuld. Een simpele niet al te wreckerig blaadje. Maar wel een “in bezit neming”, het merken van mijn journal.

Na de douchebeurt op 8 januari ziet het er zo uit…

Na het invullen van mijn naam heb ik het journal op een willekeurige pagina geopend en ik kwam uit op “Make a funnel”. Ik ben dus maar aan het knippen gegaan, een funnel gemaakt, water erin en proost!

Toen heb ik er deze pagina van gemaakt.

Na de douche…

Een dag later, 24 december heb ik de instructies onder handen genomen.

Na de douche en strijkbeurt….

Op eerste kerstdag was Hannyman jarig en heb ik deze gelegenheid maar even gebruikt om gedeelte van mijn lekker aardbeienkwarkpuntje in het journal te kwakken. Je had die gezichten eens moeten zien…

Heb het natuurlijk ook maar weer netjes eruit geschept. Het was me nog niet naar de zin, niet vlekkerig genoeg…

.. en heb het eerst maar zo gelaten met de bedoeling om er later nog iets bij te kwakken. Maar nu ik eerst die douche heb gehad is er weinig meer van die vlekken over. Dus die pagina gaat nog een keertje in het wreck-programma. Ook is er tijdens die verjaardag door twee personen iets in de “Public place” gezet. Maar daar moet nog wat meer bij. Wanneer die vol is laat ik ‘m wel zien.

Tot zover mijn WTJ. Het geheel ziet er na de douche- en strijkbeurt nog goed uit, hetzij ietwat gehavend hier en daar. Maar eerlijk gezegd vind ik dat niet lelijk Het journal is soepeler en lijkt doorleefd. Ik heb met opzet een paar opdrachten gedaan, maar het meeste niet voor de douchebeurt. Anders was er toch wel een heleboel niet meer herkenbaar geweest ben ik bang.

Zo… nu kan ik weer verder met de volgende wreck….

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*