MU – Alleen

Op de valreep mijn bijdrage. Ik heb er lang over zitten dubben. Mijn idee was de oudst levende boom ter wereld die helemaal alleen ergens in het noorden van Zweden staat. Maar daar kon ik geen geschikt materiaal voor vinden. Toen zag ik een foto van een eenzame parachutist. Ooit was dat een droom van mij. Helemaal alleen door de wolken zweven bij zonsondergang of -opkomst. Het is er nooit van gekomen en nu durf ik niet meer. Ach, je kunt ook niet alles toch?
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=388
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: