Me-journal

Na al die leuke aankopen in de kringloopwinkel en een duik in mijn eigen rommeltjes had ik zo’n zin in het samenstellen van een basis-journal. Geinspireerd door Patty van Dorin (Dankjewel Marmod!) ben ik bezig geweest. Ik heb geen bindapparaat en heb daarom een Action-plakboek gesloopt. Dat papier was toch bagger. Met een handponsje (een vierkantje) de gaatjes geponst en de spiraal erin rijgen. Het begin van de basis van mijn Me-journal is geboren. Er zullen nog wel een aantal pagina’s bij komen en de achterkant is ook nog niet af. Heel erg leuk om te doen! Laat de inspiratie maar komen!

4 Comments

 1. Posted 14 maart 09 at 18:32 | Permalink

  Wat heb je er al veel inzitten!!! En nu? Heb je allemaal halve boeken in de boekenkast hahah ….. tè leuk dit. Ik kan naar zoiets uren kijken.

 2. Posted 14 maart 09 at 18:55 | Permalink

  Wow, dat was vast een heel werk, het ziet er echt leuk uit en ik ben benieuwd hoe het er verder uit zal gaan zien.

 3. Margriet
  Posted 16 maart 09 at 22:57 | Permalink

  zoooo,wat prachtig Hanny!!!!

 4. Posted 29 september 09 at 10:10 | Permalink

  Leuk dit boek Hanny

  en wat ik bij jou zie is dat vierkante ponsje,ik heb het zoeken daar naar al opgegeven denk dat ik het toevallig een keer moet tegen komen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*