Eventjes kliederen…

… heerlijk is dat. Met acrylverf (ook brons, goud en zilver), gesso, alluminiumfolie, kantjes, keukenrol, stempeltjes, sjablonen en allerlei andere gekke dingen waar maar structuur in zit of structuur mee kunt maken. Afgekeken van dit demofilmpje op Youtube.

Op de foto minder goed te zien helaas, maar er ligt een metallic-gloed hier en daar over deze (A4) pagina. Waarschijnlijk ga ik er nog verder mee knoeien, want je kunt eindeloos doorkliederen….

2 Comments

  1. Posted 29 maart 09 at 18:33 | Permalink

    Oh wat is dit mooi….ik geloof je graag dat het in het echt nog mooier is…het filmpje is erg verhelderend, als ik me weer wat beter voel en aan tafel kan knutselen dan ga ik dit ook een keer proberen…in bed met verf knutselen lijkt me niet helemaal een goed idee ;-)) Maar dit is echt heel erg leuk…

  2. Posted 10 januari 18 at 21:51 | Permalink

    autocad maya student
    autocad
    belajar autocad 2017 download

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*