PlaQuest – Papier hier

Ik zat te staren naar de opdracht. Net als bij de voorgaande trouwens… helemaal niks. Ik geloof niet dat ik de enige ben op dit moment. Zou het iets met de tijd van het jaar te maken hebben? Of zou ik mijn kruid(t?) allemaal verschoten hebben bij het inelkaar prutsen van dit plakboek-weblog?

3 Comments

 1. Posted 16 oktober 08 at 12:29 | Permalink

  Nou voor geen inspiratie vind ik het er toch heel leuk uitzien deze plaquest.
  Je log ziet er trouwens heel goed uit!

  Groetjes van Jolande

 2. Posted 16 oktober 08 at 13:04 | Permalink

  Het ziet er goed uit hier! Ben jij die kleine dreumes boven in je header???? En?? Is WP gebruiksvriendelijk?

 3. Hanny
  Posted 16 oktober 08 at 13:16 | Permalink

  Nee, die dreumes in de deur ben ik niet. Wel die kleine helemaal rechts op een andere fotocollage. Afhankelijk van de breedte van je beeldscherm kun je een beetje of iets meer van mijn babykiekje bekijken. De header wisselt bij elke vernieuwing. Nu randomt hij nog tussen 3 fotocollages, maar in de toekomst worden dat er vast meer.
  WP vind ik tot nu toe leuker, maar dat zou ook kunnen komen door de nieuwigheid. Ben nog maar een kleine week aan het goochelen. Gebruiksvriendelijker, tja dat weet ik eigenlijk nog niet. Met het uploaden van foto’s heb ik flinke ruzie gehad. Maar ik ben eruit en weet ongeveer waar het mis kan gaan. Wel erg leuk om met al die thema’s te experimenteren, ze te vertalen en aan te passen. Veel ervaring met php heb ik niet. De rechterkolom doe ik in html en sla ‘m als php op.
  Maar mijn weblog draait nog onder Pivot. Alleen zit ik daar met de layout te knoeien. Kom er met Pivot niet echt uit nog.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*