Vakantiekriebels

vakantiestressZe komen weer.. ze zitten onderhuids en ik voel ze al. Ik wil dat nog niet! Waarom niet? Ik ben iemand die zich focust op 1 onderwerp en dan wordt al dat andere weer zo chaotisch. Elk jaar neem ik me voor om het rustig aan te doen, geen stress maar wel een dosis “onverschilligheid” toe te laten. Mooi niet dus.

Dit moet mee, dat moet klaar en ojeeeee.. niet vergeten het een en ander van te voren te regelen. Waarom eigenlijk. Waarom stap ik niet gewoon in ons busje en laat alles maar gebeuren? Paspoort moet mee… en wat nog meer? Tja, wat kleding en je pinpas is handig… Voor de rest kun je eigenlijk alles wel vergeten. Doe ik niet hoor… maar het zou kunnen…

2 Comments

  1. Marmod
    Posted 3 juni 09 at 09:20 | Permalink

    Alles wat je nu steeds in je hoofd schiet, op schrijven …. dan kan je dat weer loslaten (en denk je niet steeds: “o waar dacht ik gisteren nou aan?” en tegen de tijd dat je weg gaat pak je je lijstje erbij en klaar is Hanny. Wanneer ga je weg eigenlijk?

  2. Hanny
    Posted 3 juni 09 at 11:23 | Permalink

    De dag voor het Kladbloguitje, de 19e dus. En wanneer Hannyman het op de heupen heeft misschien wel een dag eerder nog. Hangt er even vanaf of we een veerboot bespreken of niet.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*