Halloooooooooooooo

Snel even een berichtje vanuit Aurlandsvangen, Noorwegen.

We hebben het heel erg naar de zin, de zon schijnt en de mugjes steken. Maar dat mag de pret niet drukken. Ons campertje staat aan de haven met een prachtig uitzicht op de fjorden. Een hengeltje wordt door Hannyman de fjord ingeworpen in de hoop dat er iets wordt gevangen. Voor mij de gelegenheid om een pc op te zoeken, wat dus is gelukt.

Zo reizende door dit prachtige land waan je je in een heel andere wereld. Thuis is erg ver weg. Toch mis ik thuis wel een beetje, maar zo nu en dan, zoals nu. Ik lees snel het een en ander op andere weblogs en dan zie ik wat ik heb gemist. De tijd om overal op te reageren heb ik niet. Nou… ik zou die tijd wel kunen maken maar dan wordt de nog te vangen vis nooit gebakken ben ik bang. Bovendien weet Hannyman niet waar ik ben haha… Op trollenjacht heb ik gezegd.

Trollen zijn hier volop. Verborgen, dat wel, maar overal kom ik tekenen en bewijzen van hun bestaan tegen. Niet alleen van trollen maar ook van boselfjes. De komende weken ga ik meer bewijzen zoeken….

Lieve mensen… ik ga weer speuren en op jacht, na het bakken en eten van de vis….

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*