Noorwegen

dsc01773 We zijn weer thuis. Na 4 weken Noorwegen ben ik in ieder geval weer blij om thuis te zijn. Het was heel mooi en foto's zullen binnenkort wel verschijnen. Eerst even bijkomen en alles opruimen. Geloof het of niet... ik kan even geen berg, waterval of meer meer zien. Veel te veel gezien en gedaan, dat mijn hersentjes zitten brobbelvol... ;-) dsc01284   In Noorwegen ben ik ook op trollenjacht gegaan. Meer hierover vind je in mijn plakboek.
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=910
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: