Pfffttt…

Hij staat er, mijn weblog. Ik wordt echt een dagje ouder hoor. Vroeger ging het soepel, maar nu zijn mijn hersencellen enigszins roestig. Maar ik vind’m redelijk naar de zin…. Er zal in de loop van de tijd wel het een en ander weer veranderen. Of zelfs misschien weer helemaal verdwijnen wanneer ik iets te enthousiast ga chmodden, php-en of wat dan ook. Ben soms nogal een knoeier en doorzetter. Maar ik begin maar eerst wat schoonheidsfoutjes weg te werken…
Toch maar even backuppen eerst???
 
 
Reacties:
Eerst ‘s even de reacties testen …. chmodden hahah …. ja soms ggrrrrrrrrr. Maar ik ben trots op je!!!!! Het ziet er super uit.
Marmod – 20 05 08 – 20:18

Jaaaaaaaa, een reactie!!! Hoihoihoi!!!
En een positieve… dankjewel :-)
Uuuuuuuuren heb ik al zitten knoeien. Ik krijg die domme tekst “linkdump” maar niet weg. Ik snap niks van die labels, divs en trackbacks X-(
Hanny – 20 05 08 – 20:24

Ik ben ook trots op je Hanny.
Leuk je eerste atc en dat er nog maar héél véél zullen volgen :-)

Groetjes van Jolande
Jolande (URL) – 20 05 08 – 20:56

De tekst moet toch in je layout staan … niet te verwarren met de code voor de linkdump die tussen die haakjes staat linkdump Het is vaak even zoeken maar daardoor leer je de opzet van pivot het snelst kennen.
Marmod – 21 05 08 – 09:13

Deze haakjes dus [[
Marmod – 21 05 08 – 09:14

Nou, ik kan die tekst wel vinden, maar als ik ‘m verwijder dan komt er iets anders te staan.. Het staat er zo: “]” staan dan krijg ik rare tekst, haal ik alles weg dan ben ik het bovenste streepje kwijt. En andere items in die kolom plaatsen lukt me ook niet zo goed. Maar ik worstel en kom boven!!!!
Hanny – 21 05 08 – 09:18

Nou, de helft van mijn reactie verdwijnt dus omdat ik die haken heb gebruikt…. :-S
Hanny – 21 05 08 – 09:22

He Hanny, gave weblog hoor, proficiat :-D
groetjes, Sophia
sophia (Email) – 24 05 08 – 21:39

Dank dank dank!!! Dat had ik vanavond nou net even nodig! Het is zo stil overal…. %-)
Hanny – 24 05 08 – 21:57

hoi hanny
gaaffffffffff hoor ,doe het je niet na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ga ff verder kijken, ga zooooooooooo door, leuk;-)

groet as
astrid (Email) (URL) – 25 05 08 – 00:28

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*