Tja, en nu???

wasmandZo, eindelijk mijn weblog klaar. Tenminste… hij staat er en hij werkt.
Ik heb en aantal ATC’s geproduceerd en erop gezet. Dat staat wel vrolijk vind ik zelf. Maar ik wil meer….
Gewoon iets, leuk, dagelijks, speciaal, eh… wat dan ook. Zit ik hier al een tijdje te zuchten. IK WEET NIKS!
Ben een beetje doelloos aan het surfen, overdenk mijn dag, kijk op het poppenhuisforum, plaats wat op het prikbord, eventjes weer bij Marmod kijken, drink een kopje koffie…..
Ik ga mijn berg drooggewapperde was maar eens opruimen geloof ik…..

 —

Reacties:

en die was blijfttttttttttttt;-)
astrid – 25 05 08 – 00:42

Ja dus over de was loggen kan elke week als je het wil. Hahha …. loggen is iets geks. Soms kan je op zo’n bericht met een wasmand zomaar heel veel reacties krijgen. En als je iets vind waarvan je denkt, oh dat is leuk, dat zet ik er op ….. niks noppes nada. Ik ben er na jaren nog niet achter. Voor dat het het tijdschrift was, was mijn log een plek maar alleen maar leuke internet links, ik had veel bezoekers maar dat bracht ook verwachtingen en maakte dat ik voor mijn gevoel MOEST loggen. Je kent het verhaal …. ik dacht het rustiger te krijgen door alleen over poppenhuizen te mutsen.

Nu ik terug ben naar het life-loggen zoals ze dat noemen, blijven er alleen mensen over die het leuk vinden iemands leven een beetje te volgen. En dat maakt het weer leuk (voor nu).
Jij hebt fantasie genoeg dus een week lang gezemel over de wasmand lijkt me enig hahaha …. dus niet opgeven maar gewoon neerzetten wat JIJ leuk vind. Een zin is soms genoeg of mij in elk geval weer bezig te houden;-)
Marmod – 25 05 08 – 12:13

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*