Loesje

k025Wie kent Loesje niet? Gisteren sprak ik met een van mijn medespelers Paul (Openluchtspel Harkema) en ons gesprek kwam op Loesje. Hij had ooit eens meegedaan met het schrijven van een poster. Met een groep (ong. 30 personen) op de toenmalige Loesje-locatie ging iedereen aan het schrijven. Allemaal een tekst, spreuk, mening of wat dan ook op een briefje. Die werden dan allemaal op de tafel uitgespreid en dan ging het Loesje-team aan het sorteren. Telkens weer een ronde todat er vijf briefjes overbleven die op het prikbord werden geprikt. Daar was ook de zijne bij. Nu is Loesje natuurlijk ook op internet te vinden, www.loesje.nl  Daar kan men nog steeds actief meeschrijven. Ook daar werkt men, net als bij ATC’s, met een thema. In deze maand is dat “vakantiegeld”.
Voor een update van “Goud van oud” posters kun je nu je eigen top 5 opgeven gekozen uit de top 100. En ja hoor, Paul zijn bijdrage staat nu op 25. Is ie best wel trots op.

 —

Reacties:

oh is ook wel leuk, elke week als uitdaging! En is de tekst die hier staat van Paul?
Marmod (Email) (URL) – 27 05 08 – 15:54

oh ik lees niet goed …. ik ga zoeken naar nummer 25
Marmod (Email) (URL) – 27 05 08 – 15:55

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*