Luie middag?

naamloos-1

Nu ga ik het echt proberen. Een middagje niks doen. Zou het me lukken?

Reacties:

Dat zou een hele prestatie zijn! Ga iknu een domme (smurf) vraag stellen: Wat ga je doen als je vanmiddag zit te niksen?
Marmod (Email) (URL) – 29 05 08 – 12:43

Eh… dat is nou net het probleem. Gewoon zitten? Schijnt heel gezond te zijn zo nu en dan. Volgens mijn huisarts neig ik lichtelijk naar ADHD. Hij zei het met een knipoog, want hij heeft er ook last van. Maar in onze tijd bestond dat nog niet haha.. Probeer eens een middagje niks te doen was zijn advies. Nu ben ik idd een bezig impulsief bijtje, maar ADHD? Dus ik doe een poging tot niks doen. Bovendien moet ik morgen van 8 tot 21 uur een klus klaren.
Maar tot nu toe is niks doen nog niet gelukt. Hoe laat beginnen de meeste middagen eigenlijk? Een uur of 4?
Hanny – 29 05 08 – 13:21

Hahah, wat hij bedoelt is ontspanning. IK, die ook niet zomaar stil kan zitten ….. (lekker met een boek en een kop thee op de bank, oh dat klinkt zo gezellig maar ik kan het niet!) Ik MOET productief zijn, hoe dan ook, waar dan ook. Daarom is de computer de oplossing. Ontspannend maar voor je gevoel toch druk bezig, met wat dan ook. Zet een rem op mijn actief rond rennen want soms kanje moe worden van jezelf ;-) Dus …. je doet het helemaal goed. Gewoon lekker zo doorgaan. Van niks doen wordt een ADHD persoon hartstikke chagrijnig.
Marmod (Email) (URL) – 29 05 08 – 14:21

[ kijk ik beur JOU wel op hoor]

gegroet,
uw mentalcoach
Marmod (Email) (URL) – 29 05 08 – 14:21

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*