Intomart

logo-intomartgfkWe doen al een paar jaar mee aan het kijkonderzoek bij Intomart. Vanmorgen was er weer een monteur om de boel na te kijken.
Moet 3 uren rijden voordat ie hier is, is dan minimaal 3 uren bezig. En dat 2x per jaar. Soms is hij van 10 tot 17 uur bezig en moet ie ook nog in een hotel overnachten. Dan komt er ook nog 1x per jaar een persoonlijk gesprek wat bijna 2 uren duurt. We krijgen elk kwartaal een blad, 1x per jaar een presentje, doen mee met een soort van loterij en wanneer je kinderen nog thuis hebt krijgen die ook wat. Er zijn 1300 gezinnen in Nederland die meedoen.
Dure kijkcijfertjes zijn dat… en dan heb ik al die electronica, computers, mobiele telefoons en wat voor apparatuur dan ook, die in onze t.v., video’s en dvd-spelers zitten ingebouwd, nog niet meegerekend…

Reacties:

Ik heb me altijd afgevraagd hoe ze dat doen. Maar ze hebben dus als het ware een kabeltje waarmee ze kunnen zien op welk net jouw TV staat?
Marmod (Email) (URL) – 04 06 08 – 18:59

MIjn kabeltje met jouw feeds werkt nu in elk geval! Thanx voor de link.
Marmod (Email) (URL) – 04 06 08 – 19:00

Nee geen kabeltjes. In elk apparaat, dvdspelers, tv’s etc. hebben ze een soort van computertje ingebouwd welke de beeldpunten registreert. Dat wordt allemaal gecodeerd en elke nacht om 2 uur met een ingebouwd mobieltje in de hoofd-tv verzonden naar het hoofdkantoor. Ik heb nogal een ingewikkelde toestand hier met mijn film-studiootje waar ik monteer en kopieer. Nogal storing-gevoelig, duur in onderhoud dus.
Hanny – 04 06 08 – 19:07

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*