Walibi

De broodjes, een flesje water en een zeeziektepil… ze zitten in mijn tas. Ik ga met 9 pubers en 3 volwassenen die ook nog puberen naar Walibi…

walibi

Reacties:

Veel plezier!!! Mijdt vliegende tapijten!!!!! Helaas ben ik ook dit weekend niet in de buurt daar.
Marmod (Email) (URL) – 15 06 08 – 12:08

Het was echt cool!! Ben zelfs in de Goliath geweest. Nou, dat zegt heel wat. Ik werd door de jeugd bijna die achtbaan in gedragen. Heb vantevoren wel even snel een zeeziekte-pil genomen.
We gingen ook in het kasteel van Merlijn de tovenaar. Gaat die hele kamer draaien rond je stoel… ieuw… dat was wel even slikken. Ik heb strak mijn buurman aan zitten gapen. De beste man begon er al van te blozen geloof ik, maar ik durfde niet weg te kijken. Dan was ik over mijn nek gegaan denk ik. Daar hielp geen pil tegen ben ik bang.
Vliegende tapijten heb ik niet gezien, wel mussen die de frietjes uit je hand eten…
Hanny – 15 06 08 – 20:17

Ik ben trots op je!!!
Marmod (Email) (URL) – 16 06 08 – 12:37

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*