MU “Decemberzegel(s)” 8, 9 en 10

hannyzegels080910

Zegels nr. 8, 9 en 10 zijn ook af. De eerste 7 zegels vind je hier.

Nr.8 is een stukje van een kerstkaart. Vond dit wel geschikt eigenlijk. Vandaag (de 8e december dus) heb ik oude kerstkaarten zitten verknippen omdat ik wil proberen hiervan stukjes te verwerken in eigengemaakte kwak & plak-kaarten. Voor dit jaar gaat het me voor de kerst niet meer lukken ben ik bang. Maar volgend jaar komt er weer een kerst hoop ik…

Nr. 9. Vandaag ben ik op bezoek geweest bij M-tje. Koffie gedronken, boeken bekeken en geshopt. Erg gezellig!

Nr. 10 De hele dag tekst zitten stampen en stampen en stampen……. 7 januari moet het hele toneelstuk in mijn hoofd zitten want in maart is het alweer zover….

1 Comment

  1. Margriet
    Posted 11 december 09 at 20:51 | Permalink

    ooooh, vooral die van 9 december vind ik leuk!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

    Knuffie!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*