MU “Decemberzegel(s)” 8, 9 en 10

hannyzegels080910 Zegels nr. 8, 9 en 10 zijn ook af. De eerste 7 zegels vind je hier. Nr.8 is een stukje van een kerstkaart. Vond dit wel geschikt eigenlijk. Vandaag (de 8e december dus) heb ik oude kerstkaarten zitten verknippen omdat ik wil proberen hiervan stukjes te verwerken in eigengemaakte kwak & plak-kaarten. Voor dit jaar gaat het me voor de kerst niet meer lukken ben ik bang. Maar volgend jaar komt er weer een kerst hoop ik... Nr. 9. Vandaag ben ik op bezoek geweest bij M-tje. Koffie gedronken, boeken bekeken en geshopt. Erg gezellig! Nr. 10 De hele dag tekst zitten stampen en stampen en stampen....... 7 januari moet het hele toneelstuk in mijn hoofd zitten want in maart is het alweer zover....
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1627
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: