Caravan pimpen

Ik werd er aan herinnerd dat ik al een hele poos niks had laten zien van mijn project “caravan pimpen”. Dit jaar heb ik er dan ook nog niet zoveel aan gedaan, maar ik ben inmiddels een heel eind wat strippen en verven aangaat. Ik heb met punaises en buddies het gedeelte wat bijna af is even aangekleed. Zoals het nu op de foto’s staat gaat het er ongeveer uit zien denk ik. Maar dat kan ook nog wel heel wat anders worden. Heb ideeen zat. De buitenkant is verder nog niks mee gebeurd. Hoe die eruit gaat zien moet ik nog een nachtje over slapen.
Het zit/slaap-gedeelte blijft bestaan. Een extra (logeer)bed is nooit weg 😉 Maar ook dat gedeelte wordt wit en gepimpt.

Update 8 juli: inmiddels ben ik verder en zijn er een aantal foto’s bijgekomen. Zie hier

[nggallery id=6]

8 Comments

 1. Margriet
  Posted 24 mei 10 at 14:08 | Permalink

  Leuk…ik wil woensdag weer even rondkijken in je caravan hoor!!!

 2. Hanny
  Posted 24 mei 10 at 14:50 | Permalink

  Tuurlijk!

 3. Posted 24 mei 10 at 14:31 | Permalink

  Oh je bent best al wel een heel end. Met een eigen kantoor nog wel ;-)) Stoer!!! Hou je de kleuren rustig of worden het pip(i) kleuren? En de buitenkant? Veel turquoise met bloemen?

 4. Hanny
  Posted 24 mei 10 at 14:54 | Permalink

  Ik hou het zo rustig mogelijk. Het hangt er ook van af wat ik op mijn kringlooppad tegenkom… Dat is de uitdaging ook een beetje. ’t Mag niks tot weinig kosten, dat is dat ouwe ding niet meer waard. Misschien krakt ie wel inelkaar voordat ik klaar ben :-O
  Misschien wordt het kantoortje ook wel een schuurtje :-$

 5. Margriet
  Posted 24 mei 10 at 15:06 | Permalink

  moest een zoeken wat nou het kantoortje ging worden..had ik even gemist 😛 Word wel een klein kantoortje dan!!!! 🙂 Ga je een bedrijfje beginnen???

 6. Hanny
  Posted 24 mei 10 at 15:09 | Permalink

  Jazekers… verkoop 2ehands-goederen… (H)

 7. Posted 29 mei 10 at 21:01 | Permalink

  hoi, veel succes met het pimpen van je caravan. Leuk project! Ik ben hier beland op aanraden van ChristelNolle via Twitter. (Y)

 8. Hanny
  Posted 30 mei 10 at 10:21 | Permalink

  Dankjewel Aafke 😀 Leuk dat je hier komt kijken!
  En dankjewel Christel 😉

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*