Caravan pimpen

Ik werd er aan herinnerd dat ik al een hele poos niks had laten zien van mijn project "caravan pimpen". Dit jaar heb ik er dan ook nog niet zoveel aan gedaan, maar ik ben inmiddels een heel eind wat strippen en verven aangaat. Ik heb met punaises en buddies het gedeelte wat bijna af is even aangekleed. Zoals het nu op de foto's staat gaat het er ongeveer uit zien denk ik. Maar dat kan ook nog wel heel wat anders worden. Heb ideeen zat. De buitenkant is verder nog niks mee gebeurd. Hoe die eruit gaat zien moet ik nog een nachtje over slapen. Het zit/slaap-gedeelte blijft bestaan. Een extra (logeer)bed is nooit weg ;-) Maar ook dat gedeelte wordt wit en gepimpt. Update 8 juli: inmiddels ben ik verder en zijn er een aantal foto's bijgekomen. Zie hier
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.trompke.nl/weblog/?p=1861
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: