Weer even creatief geweest

Mijn art-journals stonden stoffig te worden in de boekenkast. De volle, maar ook de nieuwe met nog maar 2 dubbele pagina’s gevuld. Eerste paasdag ben ik weer gaan zitten kliederen en plakken en heb een verse Easter-spread gemaakt. Een dubbele pagina dus in een soort van Paas-sfeertje. Ik vond het weer heerlijk om te doen dus de volgende dubbele pagina zal waarschijnlijk niet al te lang op zich laten wachten. Ben toch min of meer gekluisterd aan het binnen-zijn. De Berkenpollen verdwijnen pas na een fikse regenbui.

Hier zijn de pagina’s tot nu toe van mijn art-journal “Fun”. Het boek is zelf gebonden en de omslag en de eerste 2 spreads zijn een jaar geleden gemaakt. Zoals gewoonlijk ben ik nooit tevreden over het resultaat en vind het daarom ook nog steeds moeilijk om ze te laten zien. Maar ja, ze zijn wat ze zijn, en niets anders… Eigenlijk heb ik dat niet in de hand. Het ontstaat gewoon en de resultaten zijn niet altijd dat wat ik ervan verwacht. Dat is nou juist ook het leuke en verrassende aan deze hobby. Niet teveel nadenken en gewoon doen. Heb ik een half  jaar niet gedaan dus…

Klik op de “thumbnail” voor groter formaat.

voorzijde60001plantjes80002haha80003easter800

Mijn andere journals zijn:

Art journal ‘Musing’
Art journal ‘K&P’

‘Me’ journal

Altered Book ‘Trol’

3 Journals van Keri Smith
Wreck-this journal
Mess
This is not a book

Diverse PlaQuests (o.a. Round Robin gekregen en gemaakt) en Maanduitdagingen

Basis-journals: (Basispagina’s waarop nog ‘gejournaled’ gaat worden)
Sewed
Vintage
‘Teesha Moore’ (2 pagina’s af)

Vakantiejournal “Frankrijk” (in de maak)

3 Comments

 1. wilma
  Posted 26 april 11 at 16:37 | Permalink

  Ik vind ze schitterend echt mooi.
  en ja wat jij voel voel ik ook gewoon niet willen laten zien omdat het niet is wat je gedacht had.
  Maar je zegt het gelukkig zelf al alles mag met dit dus laat alles maar gewoon zien HAHA.
  En ben blij dat ik weer wat kunstwerkjes zie van je Hanny.

 2. Posted 27 april 11 at 08:18 | Permalink

  Nee hier zou ik ook niet tevreden mee zijn. Pfffffffffff ze zijn prachtig weer!!! En wat lekker dat je weer aan het plakken bent. Dat zouden meer mensen moeten doen. Bij mij komt het ook echt wel weer, maar ik ben nu gewoon afgeleid door andere dingen. Nu je gedwongen binnen zit (morgen misschien regen??) is dat prutsen toch ook wel weer lekker, en leuk voor ons om inderdaad weer wat van je te zien. Zo word ik misschien ook weer ’s geinspireerd …

 3. Jolande
  Posted 10 juni 11 at 09:30 | Permalink

  Had ik ze toch helemaal gemist…
  Ze zijn weer mooi Hanny, leuk om te lezen dat er toch nog wel mensen aan de knip en de plak zijn.

  Groetjes van J.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*