Basispagina’s voor mijn journal(s)

Voor mijn Me-journal en eventueel meerdere journals ben ik bezig met het maken van basispagina’s. Ik had al een aantal gemaakt, maar ik vind het zo leuk om te doen dat ik er gewoon mee doorga. Ik leg 2 ring-mappen aan met daarin losse bladen. Een map met alleen vintage-pagina’s gemaakt van allerlei oudheden. De 2e map is voor gewone basispagina’s. Wel op dezelfde manier gemaakt maar ook met hedendaagse elementen. Wanneer ik een pagina wil maken voor bijv. mijn Me-journal, dan doe ik een greep in een van de mappen en gebruik daarvoor een basispagina. Dat is de bedoeling tenminste. Zo kan ik ook een nieuw journal beginnen. Ik heb 1 voorblad extra gemaakt die in de Vintage-map zit. Wanneer ik vind dat een journal af is, dan bind ik ‘m in met een losse spiraal, zoals bij mijn Me-journal.

Hier een aantal van de pagina’s.

Het extra voorblad:

De basispagina’s:

3 Comments

 1. Lea
  Posted 2 mei 09 at 23:04 | Permalink

  Prachtig Hanny! Daar krijg je toch spontaan creatieve kriebels van 😀

 2. wilma
  Posted 3 mei 09 at 08:19 | Permalink

  wat heb je dat leuk gedaan hanny,
  echt wat lea zegt je wil echt spontaan beginnen
  het is zo leuk om te doen

 3. Posted 3 mei 09 at 15:53 | Permalink

  Oh wat een mooie pagina’s echt super….wel handig dat je zoveel pagina’s klaar hebt dan kun je zo beginnen al vind ik heel veel pagina’s al zo mooi dat je ze er zo in kan doen…..vind het voorblad ook echt schitterend 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*